Fanny Pack borduren

Kleur
Fanny Pack borduren
block
block
Min: €0 Max: €25

Urban Classics Hip Bag Navy

Fanny Pack Navy. Gestreepte band. Voor het borduren wordt de patch verwijderd. Als je goed kijkt, is het zichtbaar waar het heeft gezeten. Meestal wordt er overheen geborduurd.

€25,00

Urban Classics Hip Bag Black

Fanny Pack Zwart. Gestreepte band. Voor het borduren wordt de patch verwijderd. Als je goed kijkt, is het zichtbaar waar het heeft gezeten. Meestal wordt er overheen geborduurd.

€25,00

In loop der jaren heeft dit tasje zijn ups en downs gekend. Er is maar 1 rode draad te vinden in alle verhalen: heb je geen zakken in je kleding, dan heb je dit nodig. Zo was het was het al in de préhistorie. Zo is het nog steeds. De afgelopen 30 jaar is er wel een verschil ontstaan natuurlijk. In de eerste instantie werd het heuptasje gebruikt om zakkenrollers op het verkeerde been te brengen. Denk maar aan al die toeristen met een portemonnee en een digitale camera. Ook bleek het een goede manier om de bierspoiler te camoufleren.

Hands-free bags

Vanaf 2010 kwam werd het tasje opnieuw omarmt door de fashion industrie. De tasje werden iets luxer. Een doorvoer voor de kabels van de koptelefoon of headset zie je vaak terug.
In sommige kringen worden aangepaste versies gebruikt om een handwapen te dragen. Dat is dan net even niet onze afzetmarkt (hopen we).

Verschillende landen. Verschillende namen

In andere landen staan ​​ze bekend als Belly Bags (onze vrienden uit de Pruis) en Banana Bags (Croisant land). In Italië associeren ze de tasjes met buideldieren. Vandaar de naam: Marsupio. De naam Fanny pack wordt in engelstalige landen trouwens nooit gebruikt. Fanny is namelijk straattaal voor het vrouwelijke geslachtsorgaan.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen