Laten borduren van eigen ontwerpen en logo's met een super resultaat.

Laten borduren met een persoonlijk resultaat.

 

Met de Artwork Selector kan je een eigen tekst samenstellen. Kies dan een lettertype en voor je letters en cijfers in. Ook superstrakke 3D letters.

Niet alles kan worden geborduurd zelfs niet in 2d. Daarom raden wij je aan om de voorwaarden en de tips te lezen.

Mocht je twijfelen mag je het logo eerst aan ons laten zien. Dat kan via de mail: info@123-borduren.nl of via We Transfer.

Heb je geen logo? Is een monogram ook mogelijk.

Een overzicht van onze kleuren (om te borduren), staat in onze kleurenkaart. Er zijn erg veel lettertypen in omloop. De te borduren letters en cijfers worden het mooist wanneer ze geen 'steeltjes' hebben. Sans-Serif noemen we dat. Een website met een goed ovrzicht is DAFONT. Je kunt rustig de website browsen met jouw tekst als voorbeeld. Heb je een aantal gevonden? Stuur je lijst met lettertypen en tekst door. Wij bekijken dan zo snel mogelijk of het goed en mooi te borduren is. We proberen altijd 3D te borduren. De letters mogen dan niet te dun of dik zijn. Check de stijlen en mogelijkheden.

Lijnletters zijn altijd te dun. Wanneer je slechts enkele letters gebruikt (1 tot 3 stuks), kan het meestal wel 3D. De maximale hoogte is soms niet meer mogelijk. We kunnen namelijk niet breder 3D borduren dan 1 cm. Een dikke 'O' wordt dan al snel te dik. Voorbeelden van ons werk kun je ook vinden op Pinterest en Instagram

Niets staat je in de weg om ons te laten borduren letters en cijfers. 

Check de stijlen en mogelijkheden

Let op! Wij borduren geen copyright logo's zonder schriftelijke toestemming.  Zie de algemene voorwaarden.

Na deze vele tips heb kan je een cap laten borduren met een prachtig resultaat.