123-Borduren: Your Personalised headwear

Jouw Snapback Gepersonaliseerd met jouw design

Laat een tekst of een eigen logo borduren op een snapback, fitted cap of truckerscap. Alle prijzen van de snapbacks zijn inclusief borduren.

We hebben ons toegelegd op kwaliteit. Het bedrukken van caps past niet in ons concept. In de afgelopen jaren is duidelijk geworden dat zeer goedkope caps niet meer worden gewaardeerd als promo materiaal. We vinden het geweldig als je een pet hebt met een eigen ontwerp dat eruitziet alsof het in een winkel is gekocht. Topkwaliteit maakt indruk op (potentiële) klanten. Het is een blijk van waardering en respect. 

EEN OPLOSSING VOOR IEDER budget

Ons aanbod bestaat voornamelijk uit 2 soorten caps. Het topmerk Yupoong Flexfit. Dit is echt een A ++ -teken. Perfect als je alleen tevreden bent met het beste. Ook voor de wederverkoop van je eigen mode.

We werken ook met Atlantis Caps. Ze hebben een grote selectie betaalbare tot zeer betaalbare caps. Deze leveren we in veelvouden van 24 stuks. Op verzoek sturen we een overzicht.

KORTINGEN VOOR MEER DAN 1 STUK

Vanaf een waarde van € 75 is de verzending gratis.

Bijna elke baseballcap heeft een volumekorting. We hebben een vaste prijs ongeacht het ontwerp. We riskeren een te lage prijs. Vanaf 10 stuks berekenen we de prijs op maat. Een ontwerp dat in 2 minuten kan worden geborduurd is natuurlijk goedkoper dan een ontwerp van 30 minuten. Stuur een e-mail met het ontwerp, het artikel en de aantallen. We bekijken de mogelijkheden en de prijs.

Vanaf € 250 krijg je vaak 15% korting. Bij 50 stuks of meer ongeveer 50%.

EXPRESS VERZENDING

Als we de caps in voorraad hebben, leveren we altijd binnen 8 werkdagen (na ontvangst van de betaling). De meeste bestellingen worden binnen 5 werkdagen verzonden. Andere levertijden zijn bespreekbaar. Het is mogelijk dat er een extra vergoeding wordt gevraagd.

1 ONTWERP IN MEERVOUDIGE VERSIES

Wilt u een ontwerp in verschillende kleuren? Overweeg bijvoorbeeld 2 verschillende kleur caps in combinatie met 2 verschillende borduurkleuren. Vanaf 10 stuks kunnen we deze optie bieden. U krijgt een maximale korting als u hetzelfde model tien keer bestelt. Een mooie start van een nieuwe modelijn?

Volledig ontwerp eigen cap

Een volledig eigen ontwerp van je eigen cap kan altijd. Houdt er wel rekening mee dat de levertijd minstens 12 weken is. Daarnaast is dit pas mogelijk vanaf ongeveer 400 stuks. Je hebt dan 400 identieke caps. De prijs is dan weer lager.  Voor het borduren op kleding ligt dit anders.

Juiste levering

In 5 jaar 3 zendingen met een probleem. Onze zendingen zijn op tijd en met Track & Trace. 
We kunnen snel leveren. In de meest urgente gevallen, zelfs binnen een dag. Wij leveren echter zo snel, dat we vaak zonder meerprijs jouw deadline halen.
Vanaf €75 (€100 in België) is de levering in de regel gratis!

 

Borduurkaart?

Ontwerpkosten? Omzetten naar vector? Als het ontwerp het toestaat, doen we het zelf. Uiteraard zonder meerkosten. Voor je bestelling kunnen we jouw logo eventueel omzetten, zodat je preview helemaal klopt.
 

 

Top ratingTop service

Gemiddeld een 9,6 komt niet uit de lucht vallen. We blijven doorvragen en meedenken. Maar we praten je ook niet naar de mond. Als het tegen kan vallen, melden we dit zeker. 

Dus:

  • Top afwerking.
  • Kleine of geen voorraad.
  • Prijs op maat.
  • Caps voor ieder budget.

123-Borduren: Het adres voor professioneel borduren op kleding.

Instagram

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen