Baseball cap met een dichte achterzijde

Borduren letters en cijfers op een 6-Panel Cap met een gebogen visor en dichte achterkant. Maximaal 5,5 cm hoog borduren. Kleiner kan natuurlijk altijd. Met onze Artwork selector is borduren letters en cijfers erg eenvoudig.

€29,50 Incl. btw
Merk:
Flexfit by Yupoong

Artikelcode:
YF-6277-OLV

Beschikbaarheid / Levertijd:
10 en 14 werkdagen
Koop 2 voor €27,14 per stuk en bespaar 8%
Koop 4 voor €26,26 per stuk en bespaar 11%
+ -
Toevoegen aan winkelwagen
 • Informatieplus

 • Borduren letters en cijfers ?

  Klik op ontwerpen en je kunt aan de slag. Standard staat er al een tekst die je kunt verwijderen of aanpassen. Kies een lettertype en voer je letters en cijfers in. Veel van deze letters en cijfers kunnen in 3D worden geborduurd. 

  Eigen logo of ontwerp?

  Niet alles kan zomaar worden geborduurd. Daarom raden we aan om de voorwaarden en tips te lezen. Wanneer je twijfel hebt, raden we je aan om het ontwerp eerst naar ons te mailen. Wanneer het niet kan, kijken we direct of het met enkele aanpassingen wel kan.

  Overige specificaties:

  • Fitted / dichte achterkant. De stof is flexibel, waardoor vrstellig niet nodig is.
  • 8 rijen stiksel op een gebogen klep (brim)
  • Grijze undervisor
  • Max. 5½ cm hoog borduren

  Een overzicht van onze kleuren (om te borduren), staat in onze kleurenkaart. Er zijn erg veel lettertypen in omloop. De te borduren letters en cijfers worden het mooist wanneer ze geen 'steeltjes' hebben. Sans-Serif noemen we dat. Een website met een goed ovrzicht is DAFONT. Je kunt rustig de website browsen met jouw tekst als voorbeeld. Heb je een aantal gevonden? Stuur je lijst met lettertypen en tekst door. Wij bekijken dan zo snel mogelijk of het goed en mooi te borduren is. We proberen altijd 3D te borduren. De letters mogen dan niet te dun of dik zijn.

  Lijnletters zijn altijd te dun. Wanneer je slechts enkele letters gebruikt (1 tot 3 stuks), kan het meestal wel 3D. De maximale hoogte is soms niet meer mogelijk. We kunnen namelijk niet breder 3D borduren dan 1 cm. Een dikke 'O' wordt dan al snel te dik. Voorbeelden van ons werk kun je ook vinden op Pinterest en Instagram. 

  Niets staat je in de weg: borduren letters en cijfers door ons.

 • Specificatiesplus

 • - Vorm: Gebogen klep
  - Materiaal / Stof: 100% katoen
  - Type sluiting: Geen sluiting! Fitted
  - Onderzijde klep: Licht grijs
  - Aantal delen (panels): 6
 • Reviews (0)plus

 • 0 sterren op basis van 0 beoordelingen
 • Zoekwoordenplus

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen